Fitness fighten 30/30

Sista dagen idag! Men jag ska som sagt fortsätta på egen hand sen iaf..
 
Jag insåg idag, himla bra att inse det nu såhär sista dagen, men men, då kan jag ju kanske göra bättre ifrån mig på egen hand :D haha.. jag insåg att jag fått i mig alldeles för mycket pasta!
Man ska ha 25g okokt pasta, men jag läste i början av min FF-resa att man skulle äta 70g KOKT pasta, ris, potatis osv, för att slippa väga allting innan man kokar det.. ALLTID lättare att veta hur mycket man ska ta av det redan kokta/stekta osv..
 
Så jag körde ju på det, 70g kokt pasta.
Men idag när jag går in på FF's sida på FB, så läser jag där att en tjej kommenterar ang. detta, och man SKA väga det innan.. jag gjorde det med den pasta jag ätit nu i några dagar, vilket visade att jag fått i mig MYCKET mer än jag skulle. 25g okokt pasta blev 52g kokt pasta. >__< och jag har som sagt ätit 70g! ;o my god!
 
Dessutom har jag ju slarvat med vattnet. Inte bra, inte bra. Tänk på det alla ni som kör igång nu i juli, DRICK VATTEN!
 
 
Jag har GÅTT UPP 2 cm över magen ;( känns inte alls bra.
Det kan dock bero på mycket som AnnaFF sa. Det kan vara pga vattnet, och det kan vara pga hormonerna som alltid ställer till det för oss tjejer. Jag tror (min mensapp gick åt helvete, så har ingen koll längre) att mensen är på g nu när som helst, nästa veckan kanske eller något.. så det KAN vara därför jag svullnat upp runt magen.
 
Det gör jag alltid, svullnar upp som en idiot när jag ska/har mens. Värdelöst. Jag hoppas det är pga det iaf ;D
 
Ska vänta några dagar till, sen mäter jag igen och kollar.
 
Ska strax köra mitt sista FF-pass. Eller det blir ju inte det sista eftersom jag ska fortsätta på egen hand, men sista i programmet så att säga :D haha. Jag får dock ta det väldigt lugnt idag, för mitt knä krånglar, och jag vill inte att det blir värre :( Känns inte alls bra när jag gör knäböj eller när jag ska sträcka ut benen.
 
Knakar och ha sig i knät och de blir bara en jätteobehaglig känsla av det. Ont. Läskigt.
Smörjt in knät med liniment.

Fitness fighten 29/30

Nästsista dagen idag. Det känns ganska motigt faktiskt.. jag behöver något som sporrar mig till att kämpa!
Men jag ska verkligen, verkligen försöka hålla detta nu. Jag ska fortsätta träna MINST 4-5 gånger i veckan efter detta, som är rekomendationerna ifrån FF.
 
Jag ska försöka äta så gott jag kan efter kostschemat. MEN (!) jag kommer som sagt lägga till grädde och sådär. Saknar den varma chilisåsen till ugnsbakad kassler alldeles för mycket för att slopa det helt.
 
Men självklart kan jag ju fortsätta äta tzatziki på kvarg och så, till det mesta.
Och jag ska absolut inte ta varken mindre eller mer portioner än jag borde..
 
 
Ni vet när man äter nånting jättegott, så tar man en gång till, kanske t.o.m. två gånger till enbart för att det är så gott! Sen slutar det med att du är alldeles för mätt.. "/ ingen skön känsla det där.
 
Jag har inte varit hungrig nånting i princip när jag gått på FF. Jag har heller inte blivit sådär äckligt mätt.
Lagom, skönt mätt har jag blivit. Det HAR varit jobbigt med all kvarg hit och dit, jag är inte så förtjust i det, men jag har tryckt ner det iaf, haha.. :D
 
Jag tror inte jag lyckats gå ner sådär jättemycket, kanske 3-4 kilo. Men det är bra isf, jag vill inte gå ner för snabbt, vill att huden ska hinna med att dra ihop sig.. och jag tänkte sträva efter att komma i mina jeans till nästa sommar igen. Lyckas jag med det, på EGEN hand, då jävlar i berget är jag värd en klapp på axeln vill jag lova! :D haha.
 
Något jag slarvat rätt mycket med de senaste 3 veckorna är vattnet faktiskt.
Jag har inte alls druckit så mycket som jag borde.. "/ kan ha med vädret att göra. Är det inte jättevarmt ute så har jag väldigt svårt för att bälja i mig en massa vatten.
 
Men jag har gjort så gott jag kunnat med allt, jag är nöjd vad än vågen & måttbandet visar imorgon.
Jag har lärt mig hur jag ska äta för att tillfredställa magen.. ;D
 
Om ni läsare där ute velar ifall ni ska gå med i FF eller inte - tänk inte, bara GÖR!
Jag lovar er - ni kommer inte förlora ett dugg på det, ni kommer gå i mål med en medvetenhet om HUR man äter, vad du ska äta, vad du ska hålla dig ifrån - och framför allt, du klarar dig otroligt bra utan godis, kakor, läsk, you name it! Och jag kan GARANTERA att ni kommer må så väldigt mycket bättre efter en månad med FF.
 
Kämpa folks! Ge inte upp. :) heja, heja!

Fitness fighten 26/30

Kan inte förstå att det snart är över! :o
Men jag ska försöka köra enligt FF så gott det går efter denna månaden oxå.
 
Jag kommer börja äta grädde igen, det är en sak som är säker. Men ost, vetemjöl, smör och sådant kan jag vara utan.. möjligtvis att jag äter lite ost när mamma gör sin underbart goda kycklingpaj.. >_<
Kan försöka peta bort osten dock.. :) få göra så gott det går.
 
Träningen ska jag hålla i liv, kanske blir det inte träning varje dag, men det ska iaf bli så gott som varje dag.
Blir det varje dag så är det toppen! Men det GÖR INGET ifall jag skulle hoppa över en dag.
 
Äta vart tredje timme kommer jag fortsätta med, kanske även kommer fortsätta med kvargen.
Återstå att se.. men jag ska ju försöka få i mig så mycket jag behöver för att kunna gå ner i vikt, det är ju fortfarande det jag har som mål. Den där gravidmagen (nej, jag har ju aldrig varit gravid, men det ser ut som jag är i vecka 100+) ska ju bort förr eller senare. Min rygg ska bli synlig.. det ska inte bara vara nacke och rumpa där alltid ;D hehe.
 
Ska få mindre lår - och sist men absolut inte minst, jag SKA komma i mina jeans nångång, och dom SKA sitta förjävla nice på, som dom en gång gjorde, haha. Där har vi målet!
 
Det är ett långsiktigt mål. Jag räknar med att nästa sommar kanske jag kommer i jeansen igen.
Innan dess går nog inte. Det tog som sagt 1 år för mig att gå ner 20 kg år 2007, och jag vill inte gå ner för snabbt. Huden måste hinna med att anpassa sig, annars kan de sluta i katastrof :)
 
Borstningen fortsätter jag med.. den gör alltid underverk, då jag redan har otroligt dålig blodcirkulation.
 
 
Nu ska jag köra igång med dagens FF-pass, vart ingen ny övning idag inte.
Efter det ska jag käka lunch, kolla lite serie samtidigt som jag ligger efter i, dusch på det.. sen ska jag fortsätta redigera lite bilder. :)
 

Kämpa på där ute folks! ;)