Resultat + bild

Nu ska jag göra nånting jag verkligen bävar för.. :( jag gillar ju inte hur min kropp ser ut idag. Jag gillade den när jag hade gått ner mina 20 kg, för då hade jag minsann inte många valkar eller celluliter, men idag har jag det.
 
Jag försöker verkligen göra nånting åt det, då jag inte vill se ut som jag gör idag.
Men jag har aldrig lagt ut en såhär grotesk, vidrig bild på mig själv någonsin! Folk kommer nog ta det på många olika sätt att jag gör såhär, men jag tror ändå jag vågar.. kanske vågar jag bara ett tag och att bilden helt plötsligt försvinner när jag inser vad jag gjort.. xD haha.
 
Det har inte hänt sådär jättemycket på dessa 30 dagar med FF, men jag har lärt mig hur jag ska äta, och hur jag ska träna. Jag har gått ner exakt 3 kg, och jag har minskat 6 cm om midjan (19 cm om man går efter min första räkning). Jag nämnde ju att jag har väldigt svårt för att mäta då min rygg i princip inte existerar, och ni kommer se på bilderna vad det är jag menar.. ;P
 
Vissa människor, speciellt sådana jag bara sprungit förbi en snabbis på stan eller t.o.m. sådana jag bara "känner" via nätet, har en väldigt skev syn på mig. Jag förstår att det kan bli så, jag lägger inte ut bilder på mig själv som jag inte gillar.. Jag lägger inte ut bilder där man ser alla valkar, alla celluliter eller någon dubbelhaka hit och dit, sura miner osv. Jag ser inte vitsen med att lägga ut bilder jag inte är nöjd med. Falsk marknadsföring kanske, men då får det vara det.. haha.. :D
 
Jag bryr mig inte så hemskt mycket om det :) folk får ju tro och tycka vad dom vill (det gör dom ändå) men jag tycker det är så OTROLIGT frustrerande när folk påstår att jag är vacker, sexig osv när dom inte ens sett verkligheten så att säga.
 
Att mitt ex ser något sexigt i mig kan jag som sagt inte förstå, men gör han det så fine.. jag ska väl vara glad att jag duger såhär för honom oxå. Han träffade mig trots allt när jag va som smalast, det va det han föll för.. och nu är jag inte den personen längre, men han tycker fortfarande om mig för den jag är.. och det är väldigt gulligt, DET tar jag verkligen åt mig av.
 
Men jag ska ju trivas med mig själv :) så det är därför jag tänker fortsätta mitt eget race enligt FF och fortsätta träna, för jag har verkligen mått bättre den här månaden, även om det varit lite stressigt och rörigt emellanåt.
 
Jag är iaf glad att vågen faktiskt visat på viktnergång, det är underbart! Jag fixar detta.. :) jag kan nog nå mitt mål om att väga som jag gjorde år 2007 ;)
 
*andas djupt* här kommer då bilderna. Dom ovanför är dagen innan FF, och bilderna under är från idag.
Som ni ser så finns det fortfarande en stor mage, rumpa, lår osv där, ryggfettet är kvar även om det minskat en aning, celluliterna finns där oxå, dock en aning reducerade. Detta ska ju bort.. om jag så ska behöva kämpa som en idiot så ska det bort! ;D hehe.
 
Bilden allra längst ner är från 2008, det är hit jag vill komma igen.. :D
Men jag är på god väg, skam den som ger sig!
 
Till alla er andra fightare där ute, så har jag bara en sak att säga, då detta är mitt sista inlägg i denna blogg. (finns kvar på min vanliga blogg) KÄMPA! Gör ni ett misstag, så strunta i det - men gör inte om det igen!
Ni fixar det.. och ni kommer må så otroligt mycket bättre efteråt. Ni kommer vara så stolta att ni klarat av att träna i 30 dagar i rad! Oftast har vissa av oss kanske bara tränat nångång ibland, eller kanske inte alls..
 
Du kan, bara du vill! Heja, heja! Och lycka till! ;)
 
Bilden hittar ni här!

Fitness fighten 30/30

Sista dagen idag! Men jag ska som sagt fortsätta på egen hand sen iaf..
 
Jag insåg idag, himla bra att inse det nu såhär sista dagen, men men, då kan jag ju kanske göra bättre ifrån mig på egen hand :D haha.. jag insåg att jag fått i mig alldeles för mycket pasta!
Man ska ha 25g okokt pasta, men jag läste i början av min FF-resa att man skulle äta 70g KOKT pasta, ris, potatis osv, för att slippa väga allting innan man kokar det.. ALLTID lättare att veta hur mycket man ska ta av det redan kokta/stekta osv..
 
Så jag körde ju på det, 70g kokt pasta.
Men idag när jag går in på FF's sida på FB, så läser jag där att en tjej kommenterar ang. detta, och man SKA väga det innan.. jag gjorde det med den pasta jag ätit nu i några dagar, vilket visade att jag fått i mig MYCKET mer än jag skulle. 25g okokt pasta blev 52g kokt pasta. >__< och jag har som sagt ätit 70g! ;o my god!
 
Dessutom har jag ju slarvat med vattnet. Inte bra, inte bra. Tänk på det alla ni som kör igång nu i juli, DRICK VATTEN!
 
 
Jag har GÅTT UPP 2 cm över magen ;( känns inte alls bra.
Det kan dock bero på mycket som AnnaFF sa. Det kan vara pga vattnet, och det kan vara pga hormonerna som alltid ställer till det för oss tjejer. Jag tror (min mensapp gick åt helvete, så har ingen koll längre) att mensen är på g nu när som helst, nästa veckan kanske eller något.. så det KAN vara därför jag svullnat upp runt magen.
 
Det gör jag alltid, svullnar upp som en idiot när jag ska/har mens. Värdelöst. Jag hoppas det är pga det iaf ;D
 
Ska vänta några dagar till, sen mäter jag igen och kollar.
 
Ska strax köra mitt sista FF-pass. Eller det blir ju inte det sista eftersom jag ska fortsätta på egen hand, men sista i programmet så att säga :D haha. Jag får dock ta det väldigt lugnt idag, för mitt knä krånglar, och jag vill inte att det blir värre :( Känns inte alls bra när jag gör knäböj eller när jag ska sträcka ut benen.
 
Knakar och ha sig i knät och de blir bara en jätteobehaglig känsla av det. Ont. Läskigt.
Smörjt in knät med liniment.